Shantala babymassage

Let op! De kosten dienen vooraf te worden voldaan.

Je leert, tijdens de Shantala Babymassage in Bantega, stap voor stap hoe jij jouw eigen baby op de juiste manier kunt masseren. Door je kleintje een massage te geven kan hij of zij ultiem relaxen. Maar het is niet alleen lekker ontspannend, want de massage helpt ook bij de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert je baby's zintuigen. Daarnaast versterkt het ook nog eens de band tussen jou en je baby.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor eigenlijk alle baby's vanaf de geboorte. Om even bij te draaien, na de bevalling, masseren we vanaf ongeveer zes weken tot de kruipleeftijd; zo rond de negen maanden. De workshop is bedoeld voor één ouder of verzorgende met één baby.

Tweeling?

Heb je een tweeling, dan kun je jouw partner, of een andere verzorgende, meenemen. Dan masseren jullie beiden een kleintje. Is dit lastig? Dan kan ik altijd je baby masseren.

Groepsworkshop shantala babymassage

De groepsworkshop bestaat uit een groepje van vier personen en beslaat 4 ochtenden van ongeveer 90 minuten. Je kunt ook kiezen voor een workshop van 1 op 1 bij je thuis. In dat geval bestaat het traject uit 3 workshops van 90 minuten. Je leert, stapsgewijs, hoe jij je kindje het beste kunt masseren.

Heb je de babymassage-workshop al eens gevolgd, maar weet je niet precies meer hoe de grepen gaan? Meld je dan aan voor een opfrisuurtje. We nemen dan samen nog eens alle grepen door!

De workshop is inclusief werkmapje en verschillende soorten massageolie.

Zelf mee te nemen naar de workshop:

  • een groot badlaken (i.v.m allergie op ander wasmiddel)
  • een handdoek
  • klein gastendoekje
  • schone kleertjes i.v.m eventuele ongelukjes
  • een schone luier
  • knuffeltje of speelgoed zonder geluid
  • eventueel speen voor als de baby onrustig is
  • voeding voor na de massage (magnetron aanwezig)

Contact

Otterweg 27

8538XE Bantega

 

massagesalontime4you@gmail.com

06 1899 9141

Facebook

Instagram