Over mij

Wat fijn dat u de tijd neemt om meer informatie te vinden over de heerlijke ontspanningsmogelijkheden.

Mijn naam is Debora Roelofsen, opgegroeid in Boijl. Inmiddels woon ik al ruime tijd met mijn vriend in het mooie Bantega. Samen hebben we een boerderij en in mijn vrije tijd werk ik graag mee op het bedrijf of wandel ik met de hond in het bos. Tijdens het werk bij de dieren of de tocht door de natuur maak ik mijn hoofd leeg.

Naast mijn eigen salon werk ik op een kind en jeugd groep als begeleider. Dit werk doe ik met veel passie en liefde voor de zorg.

Ik heb altijd al iets met massage willen doen en nooit echt er iets mee gedaan tot afgelopen jaar toen heb ik de keus gemaakt om mij te gaan scholen, en naast mijn huidige werk nog meer voor de mensen om mij heen te kunnen doen.

Tegenwoordig zie ik veel mensen die last hebben van stress. Voornamelijk komt dit door onze westerse cultuur. Druk druk druk..
Vaak zonder dat men het door heeft. Pas als u echt opgebrand bent komt het besef; dit moet anders!

Masseren is voor mij een grote passie geworden, de resultaten die u met een massage kunt bereiken zijn enorm.

Ik wil mij steeds meer gaan verdiepen in diverse vormen van massage die ieder hun specifieke resultaten hebben. Zo heb ik mijn diploma aangevuld met Shantala babymassage, ontspanningsmassage en sportmassage. Uitgeleerd ben ik nog lang niet! Er staan nog vele leuke en leerzame massages op mijn verlanglijstje om te gaan volgen, en mij zo nog verder te gaan specialiseren en mijn salon mee uit te kunnen breiden.

Kijk gerust even rond op mijn website, mocht u vragen hebben dan kunt u deze natuurlijk altijd aan mij stellen.

Graag zou ik u eens begroeten in mijn massagesalon!

A1A1C12CF48C4E2586774892E4D4EBBC

Contact

Otterweg 27

8538XE Bantega

 

massagesalontime4you@gmail.com

06 1899 9141

Facebook

Instagram