Ontspanningsmassage

Voelt u uzelf uitgeblust of vermoeid of heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren? Dan is een ontspanningsmassage voor u erg geschikt. Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen medebepalend.

We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer los te komen van de dagelijkse bezigheden. Doen we dit niet, dan zal het lichaam na verloop van tijd protesteren in de vorm van verkrampte spieren en mentale overprikkeling. Een ontspanningsmassage bij Time4You Bantega is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief én draagt bij aan een goede gezondheid. Ook wanneer u geen klachten ervaart kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?

Doordat uw lichaam goed ontspant kunnen uitingen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Ook helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is een cadeautje voor uzelf om uw vitaliteit te behouden of te hervinden.

Contact

Otterweg 27

8538XE Bantega

 

massagesalontime4you@gmail.com

06 1899 9141

Facebook

Instagram